Offerte aanvragen

Legservice

Laminaat leggen

Wilt u uw laminaat laten leggen? De legservice van de uwvloeren biedt hierin uitkomst. Een team van gediplomeerde vakmensen gaat graag aan de slag met uw laminaat, tegel-laminaat, pvc of click pvc en realiseert een perfect gelegde laminaatvloer, pvc, of click pvc vloer.  Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten laminaat, pvc, of click pvc. Ons legteam heeft ruime ervaring in het leggen van laminaatvloeren, pvc, vloeren of click pvc vloeren door heel Nederland. Een groot voordeel is dat wij ook nog eens garantie bieden op het geleverde werk. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op of lees verder.

Complete vloeren leggen

Wij leggen complete vloeren. Denk hierbij niet alleen aan het laminaat tegel laminaat, pvc vloeren of click pvc vloeren, maar ook aan de ondervloer en de plinten of het egaliseren van uw vloer. Het leggen van plinten is een zeer specialistische klus en wordt vaak door mensen uitgesteld. Wanneer u dit door echte vakmannen laat doen, bent u verzekerd van een topkwaliteit vloer. Wij kunnen alle soorten plinten voor u plaatsen, van platte plinten tot aan hoog opstaande plinten. Ook is geen enkel soort laminaat, pvc vloer, of click pvc vloer voor ons een probleem.

Onze legservice

Wanneer u laminaat bij ons heeft gekocht, kunt u een beroep doen op onze legservice. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Wanneer u ervoor gekozen heeft om uw laminaat te laten bezorgen, zal onze legservice ook langskomen. Het is wenselijk dat u van tevoren uw ruimte goed schoongemaakt heeft en eventuele obstakels verwijderd zijn. Onze legservice kan dan direct aan de slag om uw laminaat te leggen. Wilt u weten wat onze legservice kost? Neem dan contact met ons op.

Over de uw vloeren

Uwvloeren is de juiste plek voor goedkoop en kwalitatief laminaat. U kunt bij ons al laminaat kopen vanaf €4,95 per vierkante meter, of pvc vloeren vanaf €7,95 Dit is mogelijk doordat wij scherp en slim in weten te kopen. Wij bieden u een zeer groot aanbod aan laminaat pvc click pvc vloeren (7500 m2  direct op voorraad). Daarnaast bieden wij tot 30 jaar fabrieksgarantie. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje of kom langs.

De voordelen van Uw Vloeren
  • Grootste collectie vloeren in Zeeland
  • Deskundig advies
  • Uit voorraad leverbaar
  • click pvc al vanaf € 14.99 p/m²
  • Pvc vloeren al vanaf € 7.95p/m²
  • Laminaat al vanaf € 4.95 p/m²
  • Vinyl al vanaf € 7.50 p/m²